Jucătoarea Jaqueline Cristian, locul 142 WTA, a ratat calificarea în finala turneului de categorie WTA 125 de la Karlsruhe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă în penultimul act de Mayar Sherif din Egipt, locul 96 WTA şi cap de serie numărul 3, scor 7-6 (7/3), 4-6, 6-4.

Prezenţa în semifinale este recompensată cu un premiu de 4.838 de euro şi cu 57 de puncte WTA.

Prin accederea în penultimul act la turneul germen, Cristian, 23 de ani, şi-a asigurat o ascensiune în clasamentul WTA până pe locul 126, cel mai bun din carieră.

La acest turneu a participat şi Irina Bara, locul 118 WTA şi cap de serie numărul 8, care a fost învinsă, în turul al doilea, de Dalma Galfi din Ungaria, locul 152 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Bara va juca însă finala de dublu, alături de Ekaterine Gorgodze din Georgia, cu care formează echipa favorită numărul 4.

Bara şi Gorgodze vor da piept în ultimul act cu poloneza Katarzyna Piter şi cu egipteanca Mayar Sherif, perechea cap de serie numărul 2.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.