Jucătoarea Jaqueline Cristian, locul 210 WTA, a fost eliminată, joi, de sportiva din Kazahstan Elena Ribakina, numărul 106 mondial, în turul doi al turneului BRD Bucharest Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ribakina s-a impus cu scorul de 6-1, 6-0, în 51 de minute.

Tot joi, s-au înregistrat două abandonuri pe tabloul de simplu feminin.

Spaniola Aliona Bolsova, numărul 88 WTA şi cap de serie 7, a abandonat confruntarea cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 132 WTA, după aproape o oră de joc. Bolsova a abandonat când scorul era 6-0, 3-2 pentru Krejcikova, din cauza unei entorse la gleznă.  

Rusoaica Veronika Kudermetova, numărul 56 WTA şi cap de serie 3, a abandonat în setul doi al meciului din turul secund cu italianca Martina Di Giuseppe, numărul 211 mondial. Abandonul a survenit după o oră şi 22 de minute de joc, când scorul era 5-4 pentru Di Giuseppe în setul doi, după ce primul set fusese câştigat de Kudermetova (6-2).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.