Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, a declarat, vineri, că România este o naţională care ca grup este puternică şi a fost impresionantă anul trecut. El este de părere însă că dacă Suedia va juca la adevăratul său potenţial, va putea câştiga fiecare meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionalele Suediei şi României, care vor juca sâmbătă în prima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2020, au fost adversare şi la 27 martie 2018, la un amical disputat la Craiova, când tricolorii s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa suedezilor.

“Meciul de la Craiova nu a fost prea fericit, pentru că terenul nu era suficient de bun, dar România a câştigat şi cred că a fost bine organizată, cât de bine s-a putut. Am văzut-o şi în Liga Naţiunilor. Nu iau atât de multe de la meciul de anul trecut, pentru că a fost unul special. Ce am văzut la România restul anului a fost impresionant, este o echipă bună. Dacă vom juca aşa cum putem să o facem, credem că putem câştiga fiecare meci. Echipa României este puternică împreună, munceşte mult, e bine organizată. Are mulţi jucători buni şi este un grup puternic”, a spus Andersson.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida Suedia – România se va disputa pe “Friends Arena” din Solna, sâmbătă, de la ora 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.