Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă că după meciul FCSB - FCU Craiova 1948 au fost date amenzi în valoare de 3.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat organizatorului evenimentului sportiv, societăţii specializate de pază contractată de acesta, precum şi responsabililor pentru dispozitivele de ordine ai aceleiaşi societăţi, 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare.

"Totodată, au fost întocmite actele de constatare în vederea sesizării organelor de urmărire penală, după cum urmează:

- 6 fapte incriminate de prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare;

- o faptă incriminată de prevederile art. 372 din Codul Penal", au anunţat jandarmii.

Partida disputată pe Arena Naţională s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.