Jandarmeria Capitalei a anunţat că în două autocare cu fani dinamovişti care se deplasau la Craiova pentru meciul cu Universitatea, din Liga I, au fost găsite lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Jandarmeria Capitalei împreună cu efective ale Poliţiei Capitalei au organizat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Acţiunea a avut ca obiectiv verificarea suporterilor echipei Dinamo care se deplasau spre Craiova unde se va desfăşura în această seară partida de fotbal dintre Craiova – Dinamo Bucureşti, de la ora 21.30, pe stadionul “Ion Oblemenco”. În urma acţiunii au fost depistate mai multe obiecte interzise la deţinere (lanţuri, cuţite, obiecte pirotehnice şi droguri) care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

Obiectele au fost depistate în două autocare oprite la un filtru organizat la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.