Managementul echipei masculine de handbal Dinamo Bucureşti anunţă că a închis lista transferurilor pentru noul sezon cu Moorchegani Iman Jamali (27 de ani), fost la Veszprem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interul stânga va juca la campioana României după ce a semnat contract pe un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Născut pe 11 octombrie 1991 la Isfahan, în Iran, Jamali a obţinut cetăţenia maghiară în 2015. Pentru Ungaria a jucat 36 de meciuri şi a marcat 90 de goluri.

În 2012, interul de doi metri a fost transferat de Veszprem, fiind până în prezent sub contract cu campioana Ungariei. În această perioadă, el a fost împrumutat un sezon la IFK Kristianstad (2015-2016) şi altul la HC Meshkov Brest (2016-2017).

El a jucat în ultimele şapte sezoane în Liga Campionilor, reuşind să marcheze 206 goluri. A fost pe teren la finala Ligii Campionilor în 2015, într-un meci Veszprem – Barcelona şi, de asemenea, a evoluat pentru Veszprem şi în ultimul sezon, când echipa a ajuns din nou în finala Ligii Campionilor.

”Ne bucurăm că am reuşit să transferăm un sportiv de asemenea valoare, de la finalista Ligii Campionilor. Îi ştim valoarea, a mai fost la noi în Bucureşti, în sala Dinamo. Săptămâna viitoare se va alătura echipei”, a declarat managerul echipei, Ovidiu Semen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.