Tunisianca Ons Jabeur, australianca Ajla Tomljanovii, Coco Gauff din SUA şi Caroline Garcia din Franţa s-au calificat în sferturile de finală la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jabeur, locul 5 mondial, a trecut de rusoaica Veronika Kudermetova (locul 18), scor 7-6 (7/1), 6-4, şi va juca în sferturi cu Tomljanovici, locul 46 mondial, învingătoare în faţa rusoaicei Liudmila Samsonova (35 WTA), scor 7-6 (10/8), 6-1.

"Voi lupta, pentru public, contra Ajliei, care a învins-o pe Serena", a declarat Jabeur, care a încercat astfel să-şi atragă de partea sa spectatorii americani, după de Tomljanovici a trecut în turul precedent de americanca Serena Williams.

Sportiva franceză Caroline Garcia, locul 17 mondial, a ajuns în sferturi după ce a trecut de americanca Alison Riske, locul 29, scor 6-4, 6-1.

În sferturi, Garcia va evolua contra americancei Coco Gauff, locul 12 mondial, care a trecut de chinezoiaca Shuai Zhang (36), scor 7-5, 7-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.