Atacantul echipei Fiorentina, Christian Kouamé, recent câştigător al Cupei Africii pe Naţiuni cu Coasta de Fildeş la Abidjan, este indisponibil până la noi ordine după ce s-a îmbolnăvit de malarie, a anunţat miercuri clubul italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În noaptea de 20 spre 21 februarie, Christian Kouamé a făcut febră şi nu s-a simţit bine. Analizele efectuate au arătat că a contractat malaria", a explicat Fiorentina într-un comunicat de presă.

"El a primit tratamentul necesar şi va fi supus unor teste suplimentare în zilele următoare", a adăugat clubul, locul 7 în campionatul italian, fără a da indicaţii cu privire la durata indisponibilităţii sale.

Kouamé, în vârstă de 26 de ani, a jucat în patru meciuri la Cupa Africii pe Naţiuni 2023, cel mai recent în sferturile de finală cu Mali (victorie a Coastei de Fildeş cu 2-1, după prelungiri).

În acest sezon, el a avut 14 apariţii în campionatul italian (marcând 1 gol) pentru Fiorentina, clubul său din 2020. Ultima dată a jucat pentru Viola la 29 decembrie 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.