Administratorul special al FC Dinamo, Iuliu Mureşan, a declarat că dinamoviştii au fost dezavantajaţi clar la meciul cu FC Argeş, scor 2-1, din Liga 1 Casa Pariurilor. El afirmă că golul marcat de Matei nu ar fi trebuit anulat de arbitrul Marcel Bîrsan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut un gol valabil, trebuie spus foarte clar acest lucru. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dar am fost în multe partide dezavantajaţi, iar acum am fost foarte tare dezavantajaţi. La 1-0, a fost un gol valabil şi nu ştiu de ce a fost anulat de către arbitru, chiar nu înţeleg! Cu toată situaţia grea pe care o avem în clasament, eu am încredere în Flavius Stoican şi în jucători, care au avut atitudine. O să jucăm din ce în ce mai bine şi o să ne rezolvăm problemele, am încredere. Am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, de la foşti arbitri, toţi au spus că n-a fost nimic… un gol anulat în mod gratuit. Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe arbitru şi a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci pentru ce a fluierat? Nu înţeleg. A fost o greşeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost şi tăiaţi de la începutul partidei, am primit nişte cartonaşe galbene în primele 15-20 de minute. Sunt lucruri care te taie. Probabil că nu suntem foarte iubiţi de anumiţi participanţi la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Am fost dezavantajaţi clar", a spus Iuliu Mureşan, la televiziunile care transmit Liga 1.

Formaţia FC Argeş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Işfan '51 şi Şerban '69 (penalti) pentru FC Argeş. respectiv Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo.

Dinamo a marcat în minutul 58 prin Matei, dar golul a fost anulat pentru fault în atac.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.