Campionatul Mondial de fotbal feminin este în plină desfăşurare în Australia şi Noua Zeelendă, la această competiţie de anvergură fiind prezente şi două arbitre din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iuliana Demetrescu va fi marţi, 24 iulie, cel de-al patrulea oficial, la partida dintre echipele reprezentative ale Braziliei şi Panama, într-o brigadă formată din Cheryl Foster (Ţara Galilor), Michelle O’Neill (Irlanda) şi Franca Overtoom (Olanda). Demetrescu s-a mai aflat în această ipostază la partida de vineri, 21 iulie, dintre Nigeria şi Canada.

Miercuri, 26 iulie, la meciul dintre Japonia şi Costa Rica, va debuta la linie şi Mihaela Ţepuşă, într-o brigadă care o va avea la centru pe Maria Sole Ferrieri Caputi şi la cealată linie pe Francesca Di Monte (ambele din Italia).



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.