Fundaşul FCSB Iulian Cristea a declarat, duminică seară, că jucătorii de la FCSB sunt acum un grup unit, care au ştiut ce au de făcut la meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, din Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, ştiam ce avem de făcut şi am câştigat. Sunt victorii frumoase contra lor, ne bucurăm că am micşorat distanţa. Sunt meciuri foarte grele, strânse, se joacă, luăm fiecare meci în parte şi ne dorim să fim pe primul loc. Am reuit să formăm un grup unit şi sper să rămânem aşa", a declarat Cristea la televiziunile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

Golul a fost marcat de Oct. Popescu ‘ 74.

În minutul 43, de la CFR Cluj a fost eliminat Susic pentru o intrare dură la Olaru.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.