Portarul echipei de handbal feminin SCM Craiova, Iulia Dumanska, a declarat vineri, după câştigarea Cupei EHF că nu a crezut că, începând din turul III al competiţiei se va ajunge până la trofeu, şi că reuşita este ”ceva de nedescris”. Antrenorul Bogdan Burcea a mulţumit echipei şi fanilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este ceva de nedescris, sunt foarte fericită, foarte mândră de echipa mea. Nu am crezut când am început în turul III că vom ajunge până la trofeu, dar am reuşit. Sunt foarte mândră pentru noi şi pentru toată Oltenia. O seară magică!”, a spus Iulia Dumanska, portarul de la SCM Craiova, care a avut două intervenţii decisive în finalul partidei.

La rândul său, antrenorul echipei SCM Craiova, Bogdan Burcea, a declarat: ”Emoţii am avut pe parcursul întregului sezon competiţional, am întâlnit echipe puternice până acum la trofeu. Mă bucur că am câştigat această cupă şi am dovedit că handbalul românesc există, alături de CSM Bucureşti, care ne reprezintă cu cinste în Liga Campionilor, şi Potaissa Turda, în finala Challenge Cup la masculin.  Mă bucur pentru acest oraş, pentru fetele mele şi că munca noastră a fost răsplătită. Le mulţumesc!”.

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câştigat vineri, pe teren propriu, şi în premieră, Cupa EHF, după ce a învins formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, cu scorul de 30-25 (19-12), în manşa retur a finalei competiţiei. Mii de fani au aplaudat echipa craioveană la finalul partidei.

Sâmbătă şi duminică, la Budapesta, CSM Bucureşti joacă la F4 al Ligii Campionilor, în drumul spre un nou trofeu, după cel câştigat în 2016, iar în 14 mai, la masculin, Potaissa Turda joacă manşa tur în finala Challenge Cup cu AEK Atena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.