Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) l-a suspendat pe Nicolo Fagioli pentru 7 luni în cazul de mare amploare al pariurilor sportive ilegale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, jucătorul lui Juventus va trebui să îşi trateze dependenţa de jocurile de noroc şi să urmeze un program specific impus de FIGC.

Tânărul de 22 de ani a cooperat în timpul anchetei şi şi-a văzut pedeapsa redusă faţă de suspendarea de 3 ani pe care o risca. El va trebui să urmeze un tratament pentru dependenţa sa de jocurile de noroc pe o perioadă de cel puţin şase luni, să participe la cel puţin zece întâlniri publice cu asociaţiile sportive de amatori şi să se conformeze programului propus de FIGC.

FIGC nu a publicat încă detalii privind calendarul exact al sancţiunilor. În cazul în care suspendarea lui Nicolo Fagiola va intra în vigoare imediat, mijlocaşul şi-ar putea relua activitatea cu Juventus în etapa a 37-a, când bianconerii se vor deplasa la Bologna (19 mai 2024).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.