Arbitrul Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la partida Copenhaga (Danemarca) – Rakow (Polonia), returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida este programată miercuri, 30 august, cu începere de la ora 22:00, pe Parken, în Copenhaga. În tur, danezii s-au impus cu 1-0.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla, din Ţările de Jos, Pol van Boekel şi Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componenţă pe internaţionalii români Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan.

Tot în play-off-ul cupelor europene, de această dată în Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoţia) – BK Hacken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de Daniel Sierbert (Germania).

Potrivit frf.ro, în aceste zile, în perioada 29-31 august, Marian Barbu şi Ana Maria Terteleac sunt arbitrii din România care participă, la sediul UEFA, la noua ediţie a programului de talente şi mentorat dedicat arbitrilor de perspectivă de pe continent. La eveniment participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras.


  •  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.