Jucătoarea tenis Irina Begu a declarat, vineri, după calificarea în semifinale la turneul de la Sankt Petersburg, că a jucat foarte agresiv, dar a fost concentrată şi calmă la meciul cu Tereza Martincova, din sferturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am jucat foarte agresiv încă de la început, am fost foarte concentrată şi calmă. Am servit foarte bine astăzi şi cred că toţi aceşti factori m-au ajutat. Am încercat să imprim şi mult efect mingii şi în final sunt mulţumită de rezultat", a declarat Begu, conform digisport.ro.

Irina Begu, locul 56 WTA, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de categorie WTA 500 de la Sankt Petersburg.

Begu a trecut în sferturi de sportiva cehă Tereza Martincova, locul 42 mondial, scor 6-4, 6-2, după o oră şi 21 de minute.

În semifinale, Begu va evolua cu învingătoarea partidei dintre Maria Sakkari (Grecia, principala favorită şi locul 7 mondial) şi Elise Mertens (Belgia, favorită 8 şi locul 26 mondial).

Pentru accederea în semifinale, Begu va primi 39.000 de dolari şi 185 de puncte WTA.



 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.