Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 72 WTA, a fost eliminată, vineri, de sportiva cehă Marketa Vondrousova, numărul 81 mondial, în sferturile de finală ale turneului de la Budapesta, cu premii totale de 250.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vondrousova, favorită 8, s-a impus cu scorul de 5-7, 6-1, 6-3, în două ore şi 11 minute.

În faza următoare, Marketa Vondrousova o va întâlni pe câştigătoarea meciului Anastasia Potapova (Rusia, 87 WTA) – Sorana Cîrstea (108 WTA).

Irina Begu va juca vineri la Budapesta şi pe tabloul de dublu. Begu şi Galina Voskoboeva (Kazahstan), cap de serie numărul 2, vor întâlni în semifinale perechea Fanny Stollar/Heather Watson (Ungaria/Marea Britanie), cap de serie numărul 3.

Premiul pentru participarea în sferturi la simplu este de 6.175 de dolari şi 60 de puncte. La dublu, premiul pentru participarea în semifinale este de 3.435 de dolari şi 110 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.