Reprezentativa Iranului s-a calificat, joi, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, selecţionata Irakului, în preliminariile asiatice ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu trei etape înainte de finalul grupelor preliminare, Iran este lider în clasamentul grupei A, cu 19 puncte, în timp ce echipa de pe locul trei, care duce în turul patru al calificărilor, are nouă puncte, astfel că nu mai poate depăşi liderul. Pe locul trei se află Emiratele Arabe Unite. Şi locul doi se califică direct la CM. În prezent, poziţia este ocupată de Coreea de Sud, cu 17 puncte.

Va fi a şasea participare a Iranului la turneul final al CM, a treia consecutivă.

La Cupa Mondială din Qatar mai sunt calificate Qatar (gazdă), Germania, Danemarca, Brazilia, Franţa, Belgia, Croaţia, Spania, Serbia, Anglia, Elveţia, Olanda şi Argentina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.