Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 4-0, că această confruntare “candidează probabil la cel mai frumos joc al campionatului”. E a menţionat, la Look Plus, că este mândru de jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O seară foarte frumoasă, o victorie categorică şi având la bază un joc frumos. Candidează probabil la cel mai frumos joc al campionatului. Sunt un antrenor mândru, fericit, şi cu sentimentul că suntem pe drumul cel bun. Este probabil cel mai bun start de sezon din istoria clubului, sunt lucruri frumoase care ne dau speranţe. Avem băieţi minunaţi şi astăzi au arătat fotbal total în unele momente. Dacă este şi ceva negativ, la un moment dat când aveam 1-0 am acceptat un joc prea deschis şi de tranziţie. FCSB, în ciuda rezultatelor, are calitate individuală”, a spus Iordănescu.

El a vorbit şi despre interesul pe care l-a avut FCSB pentru el: “Le mulţumesc pentru interes, dar eu am drumul meu aici. Eu sunt definit ca principii şi valori şi pot performa într-un anumit mediu şi cu anumite condiţii. Aici preşedintele îmi acordă libertate totalăŢ.

Formaţia FCSB, care este antrenată din această săptămână de Bogdan Vintilă, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a şaptea a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Olaru ’17, Constantin ’58 (penalti), Cardoso ’65 (penalti) şi Velisar ’85.

Cele două penaltiuri au fost acordate pentru un fault al lui Bălgrădean, respectiv pentru o intervenţie dură a lui Iulian Cristea. Cristea a fost eliminat în minutul 64, după ce a primit al doilea cartonaş galben. După 11 minute a fost eliminat şi Ciorbadjiski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.