Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, a declarat, vineri seară, după remiza cu fosta sa echipă, Astra Giurgiu, scor 1-1, că rezultatul este nedrept, deoarece jucătorii săi au evoluat mai bine decât adversarii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Per total Gazul a fost echipa mai pozitivă, care a controlat jocul. Am avut o repriză foarte bună. Am controlat în totalitate prima repriză. Per total pe mine m-a mulţumit prima repriză, cu foarte mici excepţii. În repriza a doua am pierdut un pic teren, dar am primit gol pe o nesincronizare. Am avut în continuare ocazii foarte bune. Este nedrept rezultatul. Per total Gaz a fost echipa mai bună şi merita să câştige”, a spus Iordănescu la Digi Sport.

“Inamicul numărul unu este timpul. Avem cinci etape. Presiunea este foarte mare. Ne jucăm ultima catre dar sunt convins că Gaz are potenţial”, a menţionat el, referitor la şansele echipei Gaz Metan Mediaş de a ajunge în play-off-ul Ligii I.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXII-a a Ligii I, prima din acest an.

Au marcat Nasser Chamed ‘45+1 pentru gazde şi Ionuţ Butean ‘66 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.