Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a analizat grupa din care face parte naţionala României, considerând că echipa pregătită de Cosmin Contra poate termina această fază a Ligii Naţiunilor din postura de lider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul se bazează pe faptul că Serbia nu mai are forţa din trecut şi pe norocul pe care l-a avut Muntenegru în meciurile din preliminariile Campionatului Mondial.

“Eu zic că este o grupă extrem de accesibilă, putem să o câştigăm, putem să ne calificăm şi sunt convins că tricolorii vor face acest lucru. Hai să nu ne mai gândim că Muntenegru ne-a bătut. Ne-a bătut întâmplător, ne-a bătut pe greşelile noastre, pe faptul că aveam un selecţioner care încă nu cunoştea foarte bine posibilităţiel jucătorilor noştri, caracterul şi tot ce ţine de o echipă naţională. Serbia reprezintă o ţară cu un fotbal care a dat mulţi jucători de valoare în fotbalul mondial, dar nu mai e Serbia pe care o ştim noi. Echipa noastră naţională a dovedit în multe rânduri că pooate câştiga cu Serbia. Eu cred că avem un mare avantaj, e un nou sistem care ne poate permite să ajungem la Campionatul European. Mai există avantajul că până la toamnă selecţionerul poate observa ce poate aduce nou competiţia internă”, a declarat Iordănescu la Digisport.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Reprezentativa României va evolua în grupa 4 a Ligii C din cadrul Ligii Naţiunii, alături de selecţionatele Serbiei, Muntenegrului şi Lituaniei, s-a stabilit, miercuri, la tragerea la sorţi de la Lausanne.

Datele partidelor sunt următoarele: 6–8 septembrie, 9–11 septembrie, 11–13 octombrie, 14–16 octombrie, 15–17 noiembrie şi 18–20 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.