Tehnicianul formaţiei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îi cere scuze lui Dinu Todoran, în numele lui Vali Creţu, fotbalist care l-a criticat pe fostul antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În numele lui Creţu, îmi cer scuze pentru Dinu. Au fost frustrări acumulate, declaraţii date la cald după rezultat. Am avut o discuţie cu Vali. Eu sunt sigur că toţi antrenorii care au fost aici înaintea mea şi-au dat interesul", a declarat Edi Iordănescu

După meciul cu Sepsi, scor 1-1, de pe Arena Naţională, Vali Creţu a spus că la antrenamentele efectuate sub comanda lui Todoran mai mult se stătea.

"Vali Creţu a făcut nişte declaraţii care nu-şi aveau locul. Va fi amendat. Nu e normal să vorbească el despre cei care au antrenat echipa, nu e fair-play, nu era treaba lui. A mai făcut o greşeală mare, a vorbit cu jurnaliştii şi a divulgat chestii din vestiar. Nu se vor lua măsuri extreme, dar va plăti. Nu e la prima abatere. Câteodată sare calul, deşi nu facem gimnastică şi nici echitaţie", a afirmat la rândul său managerul FCSB, Mihai Stoica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.