Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, a declarat, vineri, că el a fost dorit cu insistenţă de patronul Gigi Becali şi i s-au acceptat toate condiţiile. El a subliniat că datoria lui este să satisfacă suporterii şi să mulţumească patronul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare are dreptul să comenteze ce vrea, să îşi asume. Să comentez ce a apărut în această perioadă ar înseamna să mă pierd în amănunte şi să alimentez şi mai mult aceste speculaţii. Ştiu că am fost dorit aici cu insistentă, că mi s-au acceptat condiţiile. Datoria mea este să satisfac suporterii, patronul, să îl mulţumesc, să îl răsplătesc pentru încrederea acordată şi, când tragem linie, să fim campioni dacă se poate. Ştiu că e un drum lung, că adversarii sunt puternici, sunt echipe care au multe atuuri pentru lupta la titlu. Ştiu că am un contract. Vin în fiecare zi cu multă energie, cu determinare, cu ambiţie, cu entuziasm. Încerc să dau totul ca sa ajut echipa. Băieţii sa fie în fiecare zi mai buni. Restul nu comentez, dacă va veni o zi în care patronul nu va mai fi mulţumit de munca mea, vom sta sa discutam despre ce înseamnă viitorul nostru împreuna şi al echipei", a declarat Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că are foarte mare încredere în acest grup de jucători. "Cred că progresul va veni în timp. Asta îmi dă încredere. Suntem pe drumul bun, dar am avut foarte multe probleme. Cu toate astea, venim după sase victorii. E ciudat să vorbim despre probleme după şase victorii consecutive. Trebuie să vorbim despre linişte. Dacă acum vorbim despre probleme, ce ar însemna dacă echipa asta pierde un joc? Ăsta este sportul, muncim în fiecare zi si în final să fim campioni", a subliniat antrenorul.

Becali s-a plâns, de curând, de faptul că, în ciuda rezultatelor, echipa nu joacă bine şi nu are posesie, considerând că nu se vede deocamdată mâna antrenorului.



 


 



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.