Fotbalistul rapidist Ionuţ Voicu a declarat, sâmbătă, după meciul cu CSA Steaua, scor 3-1, că partida a fost una a suporterilor, foarte frumoasă, el apreciind la fel şi spectacolul din tribună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un derbi foarte frumos. Chiar dacă fotbal poate nu am jucat noi cine ştie ce, în tribună spectacol a fost foarte frumos. E păcat că cei de la Steaua din galerie au vrut să se bată şi au făcut-o cu cei de la tribuna a doua. Dacă voiau să se bată puteau să se ducă în peluza noastră, că erau aşteptaţi acolo. Eu mă simt senzaţional la Rapid. Când am renunţat la Liga I mai aveam oferte de a juca acolo, dar e urât să joci fiecare meci cu 500-600 de spectatori în tribună. Eu abia aştept să revină şi U. Cluj şi celelalte echipe cu tradiţie, pentru că acum fotbalul mare este trist. Pentru mine acolo unde sunt suporterii acolo este echipa. Meciul acesta a fost al suporterilor, dar cel care va conta cu adevărat va fi în play-off”, a spus Voicu.

Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.