Patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat, luni seară, că se retrage de la gruparea bucureşteană, el precizând că decizia sa este ireversibilă şi că echipa are bugetul asigurat până la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Într-adevăr, am înţeles că greşeala mea e că am preluat un club cu datorii foarte mari. După aproape cinci ani petrecuţi la Dinamo, cu bune şi rele, nu consider că sunt înfrânt. Nu am câştigat campionatul, nu am făcut mari minuni, dar Dinamo trăieşte. Decizia mea de a mă retrage e ireversibilă. Sută la sută aceasta e decizia mea, chiar dacă în trecut am mai cochetat cu ideea însă am revenit. Preţul e unul modic, doar ca să luăm licenţa am dat câteva milioane. Am decis cu sufletul când am venit, pentru că nu era altă soluţie. Mai am să îi dau domnului Badea două milioane şi eu vreau încă două. Vreau să îi ofer posibilitatea celui care vine şansa să poată face performanţa. Eu doar în Săftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Săftica, care are autocar şi zeci de maşini. Probabil doar partea materială valorează spre patru milioane”, a mai spus Negoiţă la Digi Sport.

El a precizat că are speranţe că se va găsi un investitor pentru Dinamo. "Eu în seara aceasta anunţ oficial că mă retrag. Las pe mâini bune echipa, bugetul este asigurat până în vară. Cine vine, şi sunt aproape convins că cineva va veni, avem toate condiţiile, totul e să vină cu un plus de energie şi de entuziasm pentru ca echipa să facă acel pas către o performanţă mult mai înaltă. Mi-aş dori să vină un investitor cum văd la CFR Cluj, care are potenţă financiară şi s-a pus pe treabă foarte bine. Dinamo e un brand mult mai mare decât CFR şi atunci înseamnă că sunt speranţe şi pentru Dinamo să găsească un investitor. Am un regret, că aş fi putut face mult mai mult, dar am făcut tot ce am ştiut şi am putut mai bine. Mi-aş fi dorit un titlu. Nu am avut niciun noroc", a mai afirmat Ionuţ Negoiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.