Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Ionuţ Badea, a declarat, sâmbătă seară, că jucătorul Claudiu Bumba va suporta consecinţele, după ce a lipsit de la meciul cu Dinamo fără acceptul său, pentru a participa la o nuntă în familie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Badea a spus, la Digi Sport, că Bumba i-a cerut voie să absenteze de la meci pentru a merge la nuntă, iar el nu a fost de acord. “I-am zis că emoŢional sunt alături de el, dar aicie fotbal profesionist. E la latitudinea clubului ce se va întâmpla cu Claudiu Bumba. A luat decizia de unul singur şi i-am spus că o să suporte consecinţele. Rămâne de văzut ce decizie va lua conducerea clubului”, a explicat tehnicianul.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Antun Palic ‘8, Diogo Salomao ’23 (penalti), ’45  şi Ivan Pesic ’26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.