Tehnicianul echipei CSA Steaua, Ion Ion, a declarat, sâmbătă seară, că după părerea sa incidentele nu au afectat jocul cu Academia Rapid, el subliniind că formaţiei sale nu i-a ieşit nimic din ce şi-a propus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi ne-a depăşit miza jocului. Experienţa a învins astăzi, deşi pregătisem special acest meci. Am jucat cu trac, cu frică şi în această situaţie nu-ţi iese nimic. Rapid a avut un joc mai bun azi. Mai avem o lună să pregătim meciul din play-off, unde mai avem o şansă. Nu cred că incidentele au afectat jocul. În Giuleşti am avut o altă faţă şi presiunea a fost mai mare. Astăzi nu ne-a ieşit nimic. Aveam alte aşteptări. Vom vedea dacă vom schimba ceva la sistemul de joc şi poate în componenţa echipei, pentru că avem nevoie de jucători cu atitudine la meciurile cu Rapid. La pauză le-am spus că am egalat cu noroc şi că dacă vom continua aşa vom pierde. Politica clubului a fost să promovăm jucători tineri, dar se pare că nu este suficient”, a spus Ion Ion.

Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectatori.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.