Patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, sâmbătă seară, după finala Cupei României, pierdută în faţa FC Viitorul, că a rămas cu un gust amar, el considerând că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A câştigat echipa care a meritat, care şi-a dorit poate mai mult, care are antrenor mai bun. Am rămas cu un gust amar legat de şmecheria asta care se face. La toate meciurile, dacă luaţi statistica, cu Viitorul şi cu Cluj, echipa asta în mod invariabil va avea un jucător dat afară. În prima repriză a făcut de aşa natură ca să ne dea cartonaşe galbene ca să poată să îşi aleagă în repriza a doua pe care să dea afară", a spus Niculae, adăugând că în astfel de condiţii nu se putea face mai mult.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.