Fotbalistul echipei FCSB, Ioan Hora, a declarat după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, că el şi colegii săi încă speră să “prindă” liderul CFR Cluj. El a precizat că nici craiovenii nu sunt “ieşiţi complet din cărţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Important este că am reuşit să câştigăm şi am trecut mai uşor peste acea fază (n.r. - anularea golului). Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în cele din urmă şi încă mai sperăm spre prinderea CFR-ului. Nu e o diferenţă mică, să fie foarte uşor de recuperat. Nu cred că Craiova a ieşit complet din cărţi, mai e şi meciul dintre Craiova şi CFR şi sperăm într-un rezultat bun al celor de la Craiova”, a spus Hora.

Iulian Cristea a vorbit şi el despre faza golului anulat: “Ne-am bucurat vreo trei minute şi am văzut că apoi că pune minge pe 16 metri, nu la centru, ceea ce ne-a surprins”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.