Ioan Filip, unul dintre jucătorii de bază în linia de mijloc a Universităţii în sezonul recent încheiat, a semnat prelungirea contractului cu echipa clujeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a ajuns pentru prima dată la ”U” la începutul sezonului 2020/2021 şi a revenit în pauza de iarnă a sezonului 2021/2022 pentru a pune umărul la promovarea în Superliga, conform site-ului oficial al grupării clujene.

În stagiunea recent încheiată, Filip a strâns 41 de meciuri în toate competiţiile, marcând trei goluri.

În total, în cei doi ani şi jumătate în care a evoluat pentru FC Universitatea Cluj, Ioan Filip a bifat 75 de meciuri în alb şi negru, marcând cinci goluri şi oferind opt pase decisive.

În cariera sa, mijlocaşul originar din Ştei a mai jucat pentru Oţelul Galaţi, alături de care a cucerit titlul de campion al României şi a jucat în grupele UEFA Champions League, Debrecen VSC, Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş şi FC Bihor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.