Ioan Andone a declarat, marţi, la Digi Sport, că negocierile lui Ionuţ Negoiţă cu investitorii spanioli care voiau să preia FC Dinamo au eşuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din ce ştiu eu s-a incheiat. Ionuţ n-a acceptat, e treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el. Nici n-a fost vorba de venit cu banii. E o societate pe care o cumperi cu un  leu, dar leul ăla e 4 milioane! A plătit societatea avocaţi, contabili...pierdere de timp. S-au tradus contractele...Nici nu ştiu dacă a vrut să vândă. Joi au avut un acord cu el, cu termene de plată, cu tot. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat. O să citesc şi eu contractele. Negoita n-a mai vrut să comunice, n-a mai răspuns la telefon. Pe urmă a dat declaraţia aia că nu au depus garanţie. Nici nu a mai fost vorba, trebuia să depună 3 milioane în 30 de zile garanţie. Cine pune 3 milioane în contul clubului? Până vin ăştia din Spania nu mai găseau un leu acolo", a spus Andone. 

Ioan Andone a fost un intermediar între cele două părţi şi a dezminţit speculaţiile referitoare la lipsa de seriozitate a spaniolilor: "E vorba de cineva care a fost preşedinte la Sevilla, nu ajunge niciodată cineva din România la valoarea lui, membru CIO...Cică are conturile blocate. Ce prostie, când ăla are 7 proprietăţi. Era vorba de un un fond de investiţii, în care Menendez avea 30 la sut, un fond de investiţii din Madrid”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.