Ajuns la final de contract cu Borussia Dortmund, internaţionalul portughez Raphaël Guerreiro va semna cu Bayern Munchen, a anunţat, duminică dimineaţă, preşedintele clubului bavarez, Herbert Hainer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele două transferuri pe care le-am finalizat, sau pe care suntem pe cale să le finalizăm, nu ne-au costat nimic, deoarece jucătorii erau la final de contract", a spus el.

Cu o zi înainte, vorbind cu radiodifuzorul DAZN înainte de finala Ligii Campionilor, Karl-Heinz Rummenigge, membru al Consiliului de Supraveghere al clubului, subliniase: "Cu Laimer şi Guerreiro, am obţinut jucători buni".

În timp ce sosirea mijlocaşului defensiv Konrad Laimer a fost oficializată vineri, pe o perioadă de patru ani, clubul nu a anunţat încă oficial semnătura lui Raphaël Guerreiro şi, mai ales, durata contractului său la Bayern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.