Acuzat de violenţă fizică şi psihologică de către o fostă parteneră la o emisiune de televiziune, Andy Polo a fost suspendat cu efect imediat de Major League Soccer (MLS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul echipei Portland Timbers are interzis "până la noi ordine" la orice activitate legată de echipă, în aşteptarea rezultatelor unei investigaţii a ligii nord-americane.

"Timbers sunt la curent cu acuzaţiile de violenţă domestică care îl implică pe Andy Polo şi au anunţat biroul ligii”, notează clubul său într-un comunicat.

Andy Polo este un internaţional peruan (27 de ani, 37 de selecţii). Evoluează de trei sezoane la Portland, după ce a jucat la Atlético Morelia (Mexic), Millonarios (Colombia) şi Universitario de Deportes (Peru). A trecut şi pe la echipa sub-19 a clubului Inter Milano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.