Arbitrul partidei Arsenal Londra – Paris Saint-Germain, disputată sâmbătă, la Kallang, în cadrul International Champions Cup, nu a dat cu banul înainte de startul jocului. În schimb, s-a dat cu un card de credit, fapt care nu a scăpat atenţiei fanilor, care au postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de start, căpitanii Mesut Ozil şi Adrien Rabiot şi-au dat mâna şi au aşteptat obişnuitul dat cu banul, ceea ce nu s-a întâmplat, folosindu-se de fapt un card de credit.

They've just decided who takes kick off in the Arsenal v PSG game with a credit card toss

Mirror.co.uk explică motivul folosirii cardului de credit: competiţia este sponsorizată de Union Pay International, companie care activează în domeniul serviciilor bancare.

Arsenal s-a impus cu scorul de 5-1 în meciul cu Paris Saint-Germain, în faţa a aproximativ 50.000 de spectatori. Au marcat Ozil  ’13, Lazasette ’67, ’71, Holding ’87 şi Nketiah ‘90+4 pentru Arsenal, respectiv Nkunku ’60 (penalti) pentru PSG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.