Clubul italian Inter Milano nu intenţionează să îl păstreze în lot pentru sezonul viitor pe internaţionalul belgian Romelu Lukaku, acesta urmând să revina la gruparea engleză Chelsea, de unde era împrumutat, scrie Gazzetta dello Sport în ediţia de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 29 iunie 2022, atacantul Romelu Lukaku a ajuns la Inter Milano în urma unui împrumut negociat cu echipa engleză Chelsea Londra. Împrumutul internaţionalului belgian s-a făcut contra unei sume de 8 milioane de euro (plus 3 milioane de euro bonusuri), iar jucătorul urma să primească un salariu de 8,5 milioane de euro net. Înţelegerea nu prevedea opţiuni sau obligaţii de cumpărare, cele două cluburi convenind să discute despre continuarea împrumutului sau un eventual transfer abia la sfârşitul sezonului 2022-2023.

Într-un sezon în care a avut şi accidentări, dar şi scăderi de formă, Lukaku a marcat pentru Inter, 7 goluri, dintre care 3 în 18 meciuri din Serie A, altre trei în patru meciuri din Liga Campionilor şi unul în Cupa Italiei. Oficialii interişti sunt dezamăgiţi de evoluţia fostului golgeter, iar conform cotidianului Gazzetta dello Sport, nu intenţionează să negocieze cu Chelsea o extindere a împrumutului sau un transfer.

Romelu Lukaku a mai evolueat pentru Inter Milano în perioada 2019-2021, atunci când a marcat 64 de goluri în 95 de meciuri oficiale şi a cucerit un titlu, în 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.