Inter Miami, în aşteptarea sosirii lui Lionel Messi, a suferit sâmbătă seara, în faţa echipei New England (3-1), a suferit a şasea înfrângere consecutivă în campionat şi rămâne blocată pe ultimul loc în Conferinţa Est a Major League Soccer (MLS), liga profesionistă nord-americană de fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce Messi, proaspăt plecat de la PSG, nu este aşteptat să debuteze în noile sale culori decât peste câteva luni, Inter Miami nu pare să-şi revină după recenta numire a lui Javier Morales ca antrenor interimar, în urma demiterii lui Phil Neville, care se afla la conducerea echipei de două sezoane şi jumătate.

Formaţia din Florida era deja condusă cu 3-0 după 51 de minute de joc şi penaltiul obţinut de Josef Martinez în minutul 84 nu a schimbat cursul lucrurilor pentru Inter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.