Inter Miami, echipa lui Lionel Messi, va întâlni, la 15 februarie, formaţia argentiniană Newell's Old Boys, înaintea sezonului 2024 din Liga Profesionistă Nord-americană de fotbal (MLS).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul Newell's Old Boys are sediul în oraşul argentinian Rosario, unde Messi s-a născut, a crescut şi a început să joace fotbal, înainte de a se alătura Barcelonei la vârsta de 13 ani.

Clubul din MLS, unde fostul jucător al lui PSG a ajuns în iulie, a anunţat luni că îi va primi pe argentinienii de la Newell's pe stadionul său DRV PNK.

Antrenorul de la Inter Miami, Gerardo 'Tata' Martino, este şi el din Rosario şi a jucat de trei ori pentru club, înainte de a reveni ca antrenor între 2012 şi 2013. "Sunt încântat să îi urez bun venit echipei mele iubite, Newell's, la noi acasă, la Miami. Va fi un meci special datorită a tot ceea ce înseamnă Newell's Old Boys pentru mine", a declarat Martino. "Va fi, de asemenea, o bună oportunitate de a ne pregăti pentru ceea ce promite să fie un sezon interesant", a adăugat el.

Acest meci este ultimul dintr-un program încărcat de pre-sezon pentru Miami. Echipa patronată de David Beckham va susţine două meciuri în Arabia Saudită, inclusiv împotriva lui Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, înainte de a se deplasa la Hong Kong şi Tokyo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.