Fără superstarul Lionel Messi, accidentat, Inter Miami a cedat miercuri, pe stadionul din Fort Lauderdale, scor 1-2, cu Houston Dynamo, în finala U.S. Open Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a câştigat League Cup, în luna august, Inter Miami nu a reuşit să cucerească al doilea trofeu, afectată de absenţa fostelor vedete ale Barcelonei, Lionel Messi şi Jordi Alba.

Fără conducătorul său de joc, Inter Miami a încasat două goluri în prima repriză, prin Griffin Dorsey (24) şi Amine Bassi (33).

Josef Martinez a redus din diferenţă în prelungiri (90+2), sub privirile lui David Beckham, Zinedine Zidane şi ale starului NBA James Harden, venit să încurajeze Houston, unde a jucat timp de nouă ani pentru franciza de baschet Rockets.

Cupa Statelor Unite este cea mai veche competiţie de fotbal din ţară, creată în 1914 şi deschisă atât cluburilor profesioniste, cât şi celor de amatori. În campionat, Inter Miami ocupă locul 14 şi este penultima în Conferinţa de Est, la cinci puncte de primul loc pentru play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.