Înotătorul David Popovici s-a calificat, marţi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, el reuşind această performanţă la Campionatul European de nataţie de la Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rezultat superb pentru nataţia românească şi pentru sportul din ţara noastră. Înotătorul David Popovici (17 ani) s-a calificat azi dimineaţă la Jocurile Olimpice de la Tokyo! În calificările probei de 100 m liber, sportivul pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu a câştigat seria a şaptea cu timpul de 48,30 s. Talentat, muncitor şi extrem de ambiţios, David a trecut fără probleme peste baremul de 48,57 s şi va evolua diseară, de la ora 19:24, în semifinale”, a anunţat Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

David Popovici este al treilea înotător român care a obţinut dreptul de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după Robert Glinţă şi Daniel Martin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.