Fotbalistul Andres Iniesta a fost primit, vineri, de premierul japonez Shinzo Abe, iar spaniolul i-a dăruit oficialului un tricou cu autograf, relatează sport.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniesta a fost însoţit, între alţii, de proprietarul clubului Vissel Kobe, Hiroshi Mikitani.

Shinzo Abe a amintit, la începutul întâlnirii, de golul marcat de Iniesta în finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de Spania. Premierul Japoniei a glumit apoi, spunând că a crezut că Andres Iniesta este mai înalt. Spaniolul a reacţionat spunând că este “un pic japonez”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit jucătorului, Abe l-a întrebat cum s-a adaptat în Japonia şi ce îşi doreşte să realizeze cu Vissel Kobe. Iniesta s-a declarat încântat că a avut ocazia de a-l cunoaşte personal pe Abe.   

Andres Iniesta este legitimat la Vissel Kobe din mai 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.