Formaţia Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, şi echipa Guizhou Hengfeng, pregătită de Dan Petrescu au înregistrat înfrângeri, miercuri, în penultima etapă a campionatului Chinei. Titlul a fost câştigat de Shanghai SIPG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jiangsu Suning a fost învinsă în deplasare, cu scorul d 3-2, de Shandong Luneng. Au marcat Liu Junshuai ’30, Pelle ’35 şi Gil ’55 pentru învingători, respectiv Wu Xi ’21 şi Alex Teixeira ’45 pentru Jiangsu.

Guizhou a pierdut tot în deplasare, scor 0-4, în faţa echipei Henan Construction. Golurile au fost înscrise de Wang Shangyuan ’10, Yang Kuo ’23, Ricardo Vaz Te ’39 şi Bassogog ‘90+4 (penalti).

Jiangsu Suning ocupă locul cinci în clasament, cu 45 de puncte, iar Guizhou Hengfeng, deja retrogradată, este pe ultima poziţie, cu 21 de puncte.

Cu o etapă înainte de final, titlul a fost câştigat de Shanghai SIPG, care are 68 de puncte şi nu mai poate fi depăşită de a doua clasată, Guangzhou Evergrande (60 de puncte). În precedentele şapte sezoane, titlul a fost obţinut de Guangzhou Evergrande.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.