Cu ocazia adunării generale a Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF) de vineri de la Cairo, Gianni Infantino, preşedintele FIFA i-a acuzat pe adversarii proiectului său de Cupă Mondială din doi în doi ani că sunt reticenţi la orice formă de schimbare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cei care i se opun sunt cei care domină (fotbalul internaţional). Se întâmplă în toate sectoarele: când reformele se profilează, cei de la vârf refuză schimbarea pentru că sunt dominanti. Prin urmare, le este teamă că, dacă va exista o schimbare, conducerea lor va fi pusă în discuţie", a spu Infantino.

Infantino a adăugat că proiectul său va permite mai multor na'ionalei să ajungă la un nivel internaţional foarte înalt: „Nu putem închide uşa, trebuie să dăm speranţă [...]. Trebuie (în special) să oferim mai multe oportunităţi pentru ca fotbalul african să strălucească pe scena internaţională"..

Vinerea aceasta este posibil ca CAF să voteze în favoarea acestui proiect.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.