Publicaţia braziliană O Globo a scris că Neymar organizează o petrecere uriaşă pe domeniul său din Mangaratiba, o staţiune situată la 100 kilometri vest de Rio de Janeiro, provocând un val de indignare în Brazilia, ţară lovită puternic de pandemia de coronavirus, informează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrecerea, la care ar participa 500 de persoane, ar fi început vineri şi ar urma să dureze cinci zile. Singura regulă impusă invitaţilor ar fi să nu folosească telefoanele, pentru a nu publica imagini şi informaţii pe reţelele de socializare.

O discotecă ar fi fost creată în subsolul cu pereţi antifonaţi al vilei fotbalistului formaţiei PSG, pentru ca zgomotul să nu ajungă la vecini.

Sâmbătă, mai multe publicaţii braziliene au scris despre petrecerea lui Neymar, iar informaţiile au produs un val de indignare pe reţelele de socialziare, în condiţiile agravării răspândirii coronavirusului în ultimele săptămâni, în statul sud-american.

Brazilia este pe locul 3 în lume între ţările cel mai afectate de pandemie, cu aproape 7,5 milioane de infectări şi cu peste 190.000 de decese.

Creşterea rapidă în ultimele săptămâni atât a cazurilor de infectare, cât şi a deceselor a determinat mai multe state şi municipalităţi braziliene să înăsprească din nou măsurile de distanţare fizică pentru acest sfârşit de an, aşa cum este situaţia în Sao Paulo şi Rio de Janeiro, regiunile cel mai afectate din ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.