Organismul de conducere al fotbalului indian l-a suspendat pe unul dintre membrii săi executivi, în urma arestării acestuia sub acuzaţia de violenţă în stare de ebrietate împotriva a două jucătoare. Deepak Sharma, membru al comitetului executiv al Federaţiei indiene de fotbal (AIFF), a fost arestat şi apoi eliberat pe cauţiune de poliţie în urma incidentului petrecut săptămâna trecută în statul Goa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

" Preşedintele AIFF, Kalyan Chaubey, a declarat că federaţia s-a "angajat să promoveze fotbalul feminin într-un mediu sigur şi favorabil" şi că va lua "toate măsurile necesare pentru a asigura acest lucru".

Cele două jucătoare fac parte din Khad FC, un club din Himachal Pradesh care joacă în IWL 2, a doua divizie din India.

"Incidentul din Goa, din IWL 2, nu trebuie să fie amplificat pentru a submina eforturile AIFF de a dezvolta fotbalul feminin", a adăugat el.

"Cazul particular a fost înaintat comisiei de disciplină şi va fi examinat de urgenţă", se arată în comunicat.

Potrivit presei indiene, Sharma a dat buzna în dormitorul celor două fotbaliste şi le-a agresat. El a negat acuzaţiile.

"Comitetul executiv al AIFF a decis să îl suspende pe Deepak Sharma din toate activităţile legate de fotbal până la noi ordine", se arată într-un comunicat emis marţi. poliţiei în urma incidentului de săptămâna trecută în statul de coastă Goa (vest).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.