Un jandarm a fost lovit şi trei suporteri au fost reţinuţi, duminică, în urma unor incidente provocate de fanii dinamovişti, care se deplasau la Arena Naţională pentru derbiul cu FCSB, din etapa a doua a Ligii I, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În zona şoseaua Iancului, unde se reunesc de obicei fanii dinamovişti, în apropierea stadionului Arena Naţională s-a strâns un grup de aproximativ 150 de suporteri, care au aprins torţe şi petarde.   În momentul în care jandarmii au interceptat persoanele respective, suporterii au ripostat, iar un jandarm a fost lovit cu pumnul în zona feţei. Trei dintre persoane au fost reţinute şi conduse la secţia 9 de politie pentru a fi luate măsurile legale împotriva lor", a declarat Georgian Enache pentru News.ro.

Meciul FCSB - Dinamo, din etapa a doua a Ligii I, se va disputa de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.