În urma incidentelor petrecute pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare la partida Dinamo - FC Viitorul, jandarmii au identificat 20 de suporteri dinamovişti care urmează a fi sancţionaţi pe baza probelor video, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În timpul desfăşurării evenimentelor au fost sancţionate două persoane implicate în incidentele de pe stadionul Dinamo şi alte 20 au fost identitificate. Cei 20 de suporteri urmează să fie sancţionaţi în funcţie de faptele săvârşite, pe baza probelor deţinute şi analizării imaginilor înregistrate”, a declarat Enache, pentru News.ro.

În minutul 62 al meciului de luni, Dinamo - FC Viitorul, scor 0-4, din etapa a XVI-a a Ligii I, fanii dinamovişti de la peluză au rupt gardurile şi s-au îndreptat spre tribuna oficială, jandarmii fiind nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene.

Suporterii au vrut să meargă spre tribuna oficială pentru a le cere socoteală conducătorilor dinamovişti, însă jandarmii au intervenit cu gaze lacrimonege, ceilalţi spectatori aflaţi în zona tribunei I fiind evacuaţi.

La meci au asistat 1770 de spectatori. Incidentele din minutul 62 s-au petrecut la scorul de 3-0 pentru FC Viitorul.

Doi suporteri dinamovişti au fost duşi la salvare, având nevoie de îngrijiri după ce au fost intoxicaţi cu gaze lacrimogene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.