Camerun a anunţat numirea lui Marc Brys în funcţia de selecţioner, în locul lui Rigobert Song. Anunţul a declanşat o nouă dezbatere în cadrul Federaţiei Cameruneze de Fotbal, care a emis un comunicat în care a explicat că nu a fost informată de această numire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat publicat pe Facebook, Federaţia cameruneză de fotbal a anunţat că a "aflat, în acelaşi timp cu toţi camerunezii, despre numirea în posturi de responsabilitate în cadrul echipei naţionale masculine de seniori". O metodă denunţată de Fecafoot, care "marchează marea sa uimire faţă de acest act, care contravine termenilor din Decretul nr. 2014/384 din 26 septembrie 2014, privind organizarea şi funcţionarea echipelor naţionale de fotbal".

"Această decizie unilaterală vine într-un moment în care Fecafoot a acceptat să îndeplinească instrucţiunile foarte înalte ale preşedintelui Republicii, oferindu-şi colaborarea sa sinceră, în vederea obţinerii unui calm care va fi în beneficiul viitorului iubiţilor noştri fani", continuă comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.