Federaţia Marocană de Fotbal a anunţat că încasările de la meciul amical dintre Maroc şi Burkina Faso, care se va disputa marţi, vor fi donate victimelor cutremurului care a provocat moartea a peste 2.800 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima dată de la tragicul eveniment, Leii din Atlas revin pe teren marţi, pentru un meci amical cu Burkina Faso, pe stadionul Bollaert din Lens.

Federaţia Regală Marocană de Fotbal a anunţat că vânzările de bilete de la meciul amical de marţi vor fi donate fondului special pentru gestionarea efectelor cutremurului care a lovit centrul Regatului.

Meciul de calificare la Cupa Africii pe Naţiuni cu Liberia de sâmbătă a fost amânat pentru o dată ulterioară. Jucătorii şi personalul echipei naţionale au mers, sâmbătă, la centrul regional de transfuzii de sânge pentru a dona sânge.

Potrivit ultimelor cifre publicate la trei zile după cutremur, 2.862 de persoane au murit în urma dezastrului, care s-a soldat şi cu peste 2.500 de răniţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.