FC Universitatea Cluj mută şi la mijlocul terenului. După transferurile lui Daniel Popa (atacant) şi Bogdan Mitrea (fundaş), clubul a ajuns la o înţelegere cu Doru Popadiuc (mijlocaş, 28 de ani).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul contact cu eşalonul de elită l-a avut alături de Ceahlăul Piatra Neamţ în 2013/2014, după care a evoluat în prima ligă pentru FCSB, FC Voluntari, Politehnica Iaşi şi Chindia Târgovişte. Mijlocaşul beneficiază de o experienţă importantă în Superliga, prin cele peste 220 de prezenţe în campionatul intern.

În plus, Popadiuc s-a regăsit în loturile naţionale la U19 şi U21. Pentru România U19 a strâns şase prezenţe, în timp ce pentru naţionala U21 a evoluat de două ori.

Printre cluburile pentru care a evoluat s-a regăsit şi Irtysh Pavlodar, un club din Kazahstan.

Doru Popadiuc a strâns 32 de prezenţe în tricoul celor de la Irtysh Pavlodar. Mijlocaşul a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol. În sezonul petrecut la clubul kazah, Popadiuc a fost al doilea marcator al echipei.

Primul său trofeu la seniori a venit la FCSB, o Cupă a Ligii. Cu FC Voluntari, Popadiuc a câştigat Cupa României şi Supercupa.

Cel mai recent, Doru Popadiuc a jucat la Chindia Târgovişte, formaţie pentru care a înscris 8 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 34 de meciuri în sezonul recent din Superligă. El a fost astfel al doilea marcator din lotul dâmboviţenilor, club pentru care a adunat cele mai multe meciuri din cariera sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.