Clubul CS Mioveni a anunţat, marţi, că a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeaşi termeni s-au încetat rapoturturile contractuale şi cu secundul Bobi Verdeş şi antrenorul de portari, Emilian Dolha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: Marius Stoica – antrenor principal, Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi, Iulian Ilie – antrenor cu portarii, Vlad Ţăran – preparator fizic.

Următorul meci al CS Mioveni, este programat vineri, 5 noiembrie, ora 21:00 în deplasare, la Farul.

Flavius Stoican a venit la CS Mioveni pe 24 august, după etapa a 6-a din Superligă. Cu el pe bancă, CS Mioveni a avut următorul parcurs: 0-0 la Petrolul, 1-1 cu UTA, 1-0 la Sepsi, 0-1 cu U Cluj, 1-2 la Rapid, 2-2 cu FC U Craiova, 1-3 la Voluntari, 0-1 la Chindia, 0-0 cu FC Botoşani, 0-2 cu Hermannstadt. De asemenea au fost şi două meciuri de Cupă, ambele în deplasare: 4-0 la CSM Reşiţa şi 1-0 la Oţelul Galaţi.



 

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.