Sportivele Kyla Ross şi Madison Kocian, campioane olimpice la gimnastică, au declarat, joi, că se numără printre victimele agresiunilor sexuale ale lui Larry Nassar, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kyla Ross, câştigătoare a titlului olimpic pe echipe, cu SUA, în 2012, şi Madison Kocian, campioană olimpică tot pe echipe, în 2016, au spus într-un interviu pentru CBS că au fost agresate sexual de fostul medic al echipei Statelor Unite.

Kocian a afirmat că exista „o cultură a tăcerii” în cadrul federaţiei americane cu privire la acest subiect.

Nassar ispăşeşte în prezent trei pedepse cu închisoarea (cea mai lungă posibil de până la 175 de ani) pentru agresiuni sexuale asupra a aproape 250 de fete, între care s-au numărat şi mai multe campioane olimpice.

Şi colegele lui Ross din echipa câştigătoare a medaliei de aur la Londra, în 2012, McKayla Maroney, Gabrielle Douglas, Jordyn Wieber şi Alexandra Raisman l-au denunţat pe Nassar, spunând că le-a agresat sexual.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.